Hlavní obsah

Kamil Střihavka oslaví padesátiny koncertem v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Zpěvák Kamil Střihavka oslaví padesáté narozeniny se svou kapelou Leaders! v pražském klubu Retro Music Hall 20. ledna.

Foto: Janamusic

Kamil Střihavka

Článek

,,V tento den Kamil oslaví své kulaté jubileum (50) a rád by slavil se svými fanoušky a nejbližšími přáteli tam, kde to má nejraději - na rockovém podiu,“ uvedl Lubomír Vilas ze zastupující agentury Lev Production. Na pódiu mu pogratulují Vilém Čok, skupina Škwor, B.S.P. či allstars band-Supergroup.

Pražský koncert bude současně začátkem turné Kamil Střihavka 50. Na letošek má zpěvák naplánovány desítky koncertů po celé ČR.

Přední český rockový zpěvák Kamil Střihavka začínal už v osmdesátých letech minulého století a postupně prošel kapelami jako Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, Leaders! a Supergroup. Od premiéry legendární české verze muzikálu Jesus Christ Superstar patří také k výrazným muzikálovým hercům, např. v představeních Johnanka z Arku či Excalibur.

Aktuálně vystupuje s kapelou ve složení Petr Henych (kytara), Martin Ivan (baskytara), Štěpán Eliáš (klávesy), Lukáš Pavlík (bicí). Vstupenky lze zakoupit v předprodeji www.ticketstream.cz nebo v pokladně Retro Music Hall.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám