Hlavní obsah

Lenka Dusilová zve ke spoluúčasti na klipu

Právo, (AL)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indiánky, první píseň z nového alba zpěvačky Lenky Dusilové a skupiny Baromantika V hodině smrti, spěje ke svému obrazovému ztvárnění. Přitom jde o zcela mimořádný projekt.

Foto: Supraphon - Adam Holý

Zpěvačka Lenka Dusilová

Článek

Pozornost vzbuzuje nejen písnička samotná, ale také jména tvůrců videoklipu. Michal Matoušek a Martin Smékal jsou totiž posledními vítězi světové soutěže o nejlepší videoklip pro legendární britské Underworld. S Dusilovou a členy skupiny Baromantika se rozhodli přizvat ke spoluúčasti na vzniku klipu Indiánky všechny své příznivce.

Prostřednictvím služby Katalyzátor (www.katalyzator.cz), nové tuzemské platformy pro crowdfunding, může nyní na vznik klipu kdokoli přispět částkou podle svých možností. Na oplátku získá originální odměny, včetně exkluzivní možnosti zaslat vlastní záběr, jenž bude do klipu zakomponován. Atraktivní jsou i další prémie. Jde o luxusní tričko Indiánky s metalickým potiskem, placku, která svítí ve tmě, podepsané CD a filmové plakáty ke klipu, VIP vstup na jeho křest, rekvizity z natáčení nebo možnost vidět klip s týdenním předstihem a v jeho závěru i své jméno v titulcích.

Album Lenky Dusilové a Baromantiky V hodině smrti vyšlo loni v září. Ohlasy na ně byly a jsou vesměs pozitivní, jak od fanoušků, tak od odborné kritiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám