Hlavní obsah

Únorový koncert Eda Sheerana se přesouvá do Tipsport Areny

Právo, Jaroslav Špulák

Ed Sheeran je jednou z největších písničkářských hvězd současnosti. Není proto divu, že pořadatelé přesunuli jeho koncert naplánovaný na 12. únor z pražského Fora Karlín do Tipsport Areny na Výstavišti.

Foto: Warner Music

Ed Sheeran přijede do Prahy poprvé.

Článek

„O vstupenky na první koncert britského zpěváka, skladatele a textaře Eda Sheerana, který v poslední době posbíral celou řadu nominací na prestižní hudební ceny, byl v České republice obrovský zájem. Vyprodaly se za pouhých pět dní. Po navýšení kapacity ve Foru Karlín zmizely téměř okamžitě i přidané vstupenky. Spousta fanoušků sympatického muzikanta neskrývala zklamání a zavalila pořadatele i samotného interpreta žádostmi o další vstupenky,“ vysvětlila důvody přesunu koncertu Iva Boková z pořádající agentury Charm Music.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a platí pro stání a volné sezení. Nově přidané vstupenky za ceny 990 a 1290 korun půjdou do prodeje ve středu 17. prosince 2014 v 9 hodin prostřednictvím sítí Ticketpro a Ticketportal.

Dvě skvělá alba

Ed Sheeran se v roce 2008 přestěhoval do Londýna, kde chtěl rozjet hudební kariéru. V roce 2011 vydal debutové album s názvem +, na němž jsou hity The A Team, You Need Me, I Do not Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roce 2012 získal dvě Brit Awards a Ivor Novello Award. Skladba The A Team byla v roce 2013 nominována na cenu Grammy v kategorii Píseň roku, přičemž na ceremoniálu vystoupil společně s Eltonem Johnem. V letošním roce bojoval Sheeran o Grammy v kategorii Nováček roku. Druhou desku x vydal v červnu 2014.

Reklama

Výběr článků

Načítám