Hlavní obsah

Místo divadelního představení poslali dětem porno

Novinky, sad

Nejtrapnější chvilky ve svých dějinách zažilo divadlo Playhouse v Edinburghu, které se muselo omlouvat za stovky DVD s pornem. Rozeslalo je dětem a rodičům, kteří se účastnili prázdninové divadelní školy, informoval server BBC.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Divadlo chtělo rozeslat nahrávky ze své prázdninové divadelní školy. Údajně omylem dostaly rodiny lechtivější materiál a některé to hodně rozzlobilo. Divadlo tvrdí, že za všechno může produkční firma. Na chybu se přišlo, když si jeden zaměstnanec DVD náhodně pustil.

DVD přišlo i jedné desetileté holčičce a jejího otce to hodně rozladilo. „Absolutně nechutný hnus,“ citovala ho BBC. Rodiče hned začali o svém šoku psát na sociálních sítích, mnozí se prý na nahrávky s dětmi těšili celé měsíce.

Produkční firma se k pochybení přiznala. ”Firma Edithouse přebírá plnou zodpovědnost za chyby, které se staly při množení DVD pro Edinburgh Playhouse a vedly k rozeslání velmi nevhodného materiálu malému množství zákazníků. Rádi bychom se omluvili divadlu Edinburgh Playhouse a hlavně dětem a rodičům,“ uvedla v prohlášení.

„Už jsme učinili opatření k vrácení DVD, poradili jsme se s policií a kontaktovali jsme dotčené zákazníky,“ dodal mluvčí divadla.

Reklama

Výběr článků

Načítám