Hlavní obsah

Rock for People bude dvakrát. V červnu v Hradci Králové a v červenci v Plzni

Právo, Jaroslav Špulák

Populární hudební festival Rock for People se v roce 2015 uskuteční hned dvakrát. Poprvé 4. až 7. června ve Festivalparku v Hradci Králové, podruhé 3. až 5. července v Plzni v areálu bývalého Depa městských dopravních podniků. Informovali o tom organizátoři.

Foto: Právo - Petr Hloušek

Atmoféra festivalu Rock for People

Článek

„Náš festival totiž obdržel nabídku, která se neodmítá – pozvaní stát se součástí prestižního projektu Plzeň 2015 – Evropské hlavní město kultury. Je pro nás velkou ctí, že jsme byli osloveni právě my, a bereme to především jako ocenění naší dvacetileté snahy o tvorbu evropského festivalu, kdy možná občas neprakticky utrácíme za kapely, které tu ještě nejsou tolik známé a nepřitahují masy návštěvníků, ale nám prostě přijde správné je v programu mít,“ napsali organizátoři festivalu z Ameby Production.

„Jelikož se v poslední době vynořilo poměrně dost spekulací, jak to s RfP bude, tak nám dovolte nyní uvésti základní fakta na pravou míru: Festival Rock for People zůstává v Hradci Králové ve své tradiční podobě, pouze se mění termín jeho konání, a to na 4. až 6. června, předprodej vstupenek zahajujeme ve středu na www.ticketsforpeople.cz.

V příštím roce se však uskuteční též Rock for People Europe, který se odehraje ve dnech 3. až 5. července v Plzni. Těšit se můžete na městskou verzi festivalu, která proběhne v areálu bývalého depa Městských dopravních podniků, okolí řeky Radbuzy a komplexu bývalých papíren,“ vysvětlili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám