Hlavní obsah

Nová DVD: Díra u Hanušovic, Pojedeme k moři a Strážci Galaxie

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miroslav Krobot natočil jako svůj první celovečerní hraný snímek Díra u Hanušovic s hereckým ansámblem Dejvického divadla. Jeden z nejpopulárnějších českých herců současnosti Jiří Mádl představuje svůj režijní debut, rodinný film Pojedeme k moři. Studio Marvel přináší dobrodružství zcela nového hvězdného týmu ve filmu Strážci Galaxie.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 43. týden

Článek

Díra u Hanušovic

Nová DVD

Hlavní hrdinka Maruna žije na statku s mladší sestrou Jarunou  a autoritativní matkou a mezi několika místními neperspektivními muži aktivně hledá životního partnera. Film vypráví také příběhy několika dalších obyvatel, jejichž osudy se vzájemně proplétají.

Děj je zasazen do horské vesnice v Jeseníkách.

Díra u Hanušovic, ČR 2014, drama, 102 min., režie: Miroslav Krobot, hrají: Tatiana Vilhelmová, Lenka Krobotová, Johanna Tesařová, Ivan Trojan, Jaroslav Plesl, David Novotný, Hynek Čermák, Simona Babčáková.

Pojedeme k moři

Nová DVD

Jedenáctiletý Tomáš se chce stát filmařem, a když dostane k narozeninám kameru, rozhodne se natočit svůj první film – o své rodině a kamarádovi. Postupně je tak všechny poznáváme. Tomáš s kamarádem blbnou a užívají si natáčení, ale jen do chvíle, než zjistí, že kamera dokáže odhalit i věci, které jsou nepříjemné.

Pojedeme k moři, ČR 2014, rodinný, 90 min., režie: Jiří Mádl, hrají: Petr Šimčák, Jan Maršál, Ondřej Vetchý, Lucie Trmíková, Jaroslava Pokorná a další.

Strážci Galaxie

Nová DVD

Marvelovský svět expanduje do vesmíru, a když odvážný dobrodruh Peter Quill neboli Star-Lord odcizí tajemnou kouli, stává se terčem neúprosných nájemných zabijáků. Aby se nepřátelům vyhnul, musí spojit síly s po zuby ozbrojeným mývalem Rocketem, humanoidem podobným stromu Grootem, vražednou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem.

Strážci Galaxie, USA 2014, akční sci-fi, 121 min., režie: James Gunn, hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám