Hlavní obsah

Poláková, Remundová a Liška se vrátí na vlnách slevového byznysu

Novinky, Stanislav Dvořák

Svérazný humor přinesl na ČT nedávný sitkom Marta a Věra ze scenáristické dílny Petra Kolečka. Česká televize začala natáčet druhou řadu.

Foto: Česká televize

Bára Poláková hraje idealistickou Martu.

Článek

”Diváci se tak opět setkají s Barborou Polákovou, Sabinou Remundovou a Pavlem Liškou. Premiéra druhé řady proběhne už na jaře 2015. Vyzbrojené pouze svým intelektem, vtipem a sešívačkou se Marta s Věrou pokusí zdolat nová úskalí, která je čekají na jejich cestě za lepším životem ve světě slevových serverů. Otázkou zůstává, zda Marta dokáže z Leeevně.cz udělat moderní firmu s dostatečným respektem, a to i přes hrůzovládu despotického šéfa Broučka, který je možná přímým potomkem samotného Josifa Vissarionoviče Stalina,” sdělila mluvčí ČT Alžběta Plívová.

Foto: Česká televize

Sabina Remundová, Pavel Liška a Bára Poláková v sitkomu Marta a Věra

„S tvůrčím týmem Marty a Věry jsme si během první série tu zdánlivě nesourodou trojici hlavních hrdinů dost oblíbili a měli jsme pocit, že postupem času získáváme trochu více půdy pod nohama v u nás dosud ne zcela probádaném žánru sitkomu. Jsem proto rád, že nás televize pustila do druhé řady, kde se naše nabyté zkušenosti snad zúročí,“ říká scenárista Petr Kolečko.

V dalších epizodách trojice zažije třeba setkání s psychologem a vztahovým koučem a také s jednotkou URNA.

Reklama

Výběr článků

Načítám