Hlavní obsah

Macy Gray přijede v únoru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná americká neo-soulová zpěvačka Macy Gray se vrátí do Prahy 23. února a vystoupí v Sasazu.

Článek

Zpěvačka se k nám vrací po čtyřech letech, aby představila také novou studiovou desku The Way.

Macy, která se ve skutečnosti jmenuje Natalie Renée McIntyrová (nar. 1967), pochází z Cantonu v Ohiu a v dětství ji ani ve snu nenapadlo, že by mohla zpívat. Měla totiž ze svého nezaměnitelného hlasu, na kterém vystavěla kariéru, komplexy. Až jako vysokoškolačka v Los Angeles zkusila zpívat v klubech jazz.

Foto: Live Nation

Macy Gray

Slavnou se ale stala až po třicítce pod pseudonymem Macy Gray. V roce 1998 podepsala smlouvu s Epic Records a o rok později vyšel její slavný debut On How Life Is, který natočila s producentem Andrewem Slaterem. Za zpěv v singlu I Try získala Grammy a nominována byla i v kategoriích píseň roku a nahrávka roku.

Následovala alba The Id, The Trouble With Being Myself nebo Big v roce 2007, které bylo velmi úspěšné v ČR, ale překvapivě neuspělo ve Velké Británii, kde je Macy rovněž populární. Desku Sell Out vydala v roce 2009 a tehdy se konečně objevila naživo i v Praze.

Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketpro za 790–990 korun od 20. listopadu v 9 hod.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám