Hlavní obsah

David Koller vydal singl Ani ty, ani já

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničku Ani ty, ani já, která avizuje nové album, vydal zpěvák David Koller. Jako producent je pod ní podepsaný Angličan Steve Lyon, jenž v minulosti spolupracoval se slavnými Depeche Mode, The Cure nebo Paulem McCartneym.

Foto: Právo - Petr Horník

David Koller chystá nové album.

Článek

Základy singlu měl prý Koller dlouho takříkajíc v šuplíku. „Slovenská textařka a básnířka Mirka Ábelová mi z toho za jeden den pomohla udělat písničku. Na ní jsem měl nakonec skvělou možnost pracovat s lidmi, jejichž zvuk je slyšet na mnoha nahrávkách, které mám rád,“ říká.

David Koller svou skladbu zřejmě představí i na pondělním vystoupení na Václavském náměstí v Praze. „Akce se jmenuje Znovu 89 a připomene události 17. listopadu 1989. V našem bloku si pozveme na pódium Lenku Dusilovou, Dana Bártu, Michaela Kocába nebo Petra Vášu. Koncert, který potrvá od 18 do 20 hodin, bude v přímém přenosu vysílat Radiožurnál,“ podotýká David Koller, který si ten den také odskočí zazpívat do pražského Národního divadla píseň složenou pro akci Paměť národa Ivanem Králem a Vlastou Třešňákem.

Aktuálně má Koller před sebou tři závěrečné koncerty akustického turné. Představí se 26. listopadu v Jičíně, 27. listopadu v Jablonci nad Nisou a 3. prosince v Českých Budějovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám