Hlavní obsah

Nová DVD: Gauneři, Kačer Daffy: Fantastický ostrov, Requiem za sen a Zejtra napořád

Právo, Věra Míšková

Návrat k začátkům Quentina Tarantina představuje film Gauneři. Na Fantastickém ostrově kačera Daffyho se některá přání stávají skutečností. Podle románu Huberta Selbyho Jr. natočil Darren Aronofsky film Requiem za sen. Spisovatel, cestovatel a blogger Rudolf Havlík natočil svou prvotinu podle vlastního scénáře a nazval ji Zejtra napořád.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 45. týden

Článek

Gauneři

Nová DVD

Mafián Joe najme na vyloupení klenotnictví partu gangsterů, kteří se vzájemně neznají a oslovují se smyšlenými jmény. Akci však zmaří policie a lupičům nezbývá než uprchnout a ukrýt se ve starém skladišti. Pan Oranžový je postřelen a pan Bílý se ho pokouší udržet naživu, dokud nedorazí pomoc. Napětí ve skladu však narůstá, protože policie je jim v patách a pan Růžový je přesvědčen, že šlo o past – někdo z nich musí být zrádce.

Gauneři, USA 1992, kriminální thriller, 99 min, režie: Quentin Tarantino, hrají: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Chris Penn, Steve Buscemi a další.

Kačer Daffy: Fantastický ostrov

Nová DVD

Vítejte na Fantastickém ostrově kačera Daffyho, kde hostitelem je on a jeho kumpán Speedy Gonzales. Kreslené postavičky včetně králíčka Bunnyho, kohout Leghorn, prasátko Porky a Sylvestr si přivezou na ostrov své nejdivočejší fantazie. Ale všechno už nebude tak prima, až se na ostrově objeví nechvalně známý Yosemite Sam a jeho první důstojník Tasmánský čert, kteří chtějí napadnout a vydrancovat Daffyho ostrov.

Kačer Daffy: Fantastický ostrov, USA 1983, rodinný, animovaný, 73 min., režie: Friz Freleng, Chuck Jones, Robert McKimson

Requiem za sen

Nová DVD

Ovdovělá Sara Goldfarbová žije na Coney Island a snadno podléhá mámení televizních pořadů. Právě teď drží dietu, aby se mohla účastnit jedné ze show. Její milý ale bezmocný syn Harry má novou přítelkyni Marion a společně se snaží čelit bolestné realitě útěkem do snů. Ani Harryho nejlepší přítel Tyrone, který se živí prodejem drog, nemá snadný život...

Requiem za sen, USA 2000, drama, 98 min., režie: Darren Aronofsky, hrají: Ellen Burstynová, Jared Leto, Jennifer Connellyová, Marlon Wayans a další.

Zejtra napořád

Nová DVD

Petr Kraus je jedním z miliónů lidí, kteří každou noc usínají s tím, že změní svůj život a zítra udělají něco konečně jinak. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale pustí se do práce. Mezitím si domluví několik schůzek naslepo a věří, že potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má několik dní na to, aby to napravil.

Zejtra napořád, ČR/SR 2014, tragikomedie, 98 min., režie: Rudolf  Havlík, hrají: Pavel Batěk, Vica Kerekes, Filip Blažek, Jiří Lábus, Klára Issová a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám