Hlavní obsah

Rocková kapela The Snuff vyráží do Evropy

Pražská rocková skupina The Snuff má nakročeno na úspěšný rok. Poté, co získala popularitu skladbou Boxed In, musí nečekaně přerušit současné Fakker Tour 2014 po České republice. Místo toho totiž jede koncertovat po Evropě.

Foto: archiv kapely

The Snuff

Článek

„Dlouho jsme tuto informaci drželi pod pokličkou, ale nakonec se to povedlo. Jako jediná evropská kapela jsme se dostali do role hosta evropského turné americké skupiny Ill Niño. Šňůra začne 18. listopadu a vyvrcholí 30. listopadu v Praze. Dále s námi pojedou kapely Terror Universal z USA a XtortYa z Austrálie,“ uvedl baskytarista Ijen Ayen.

Ještě před začátkem turné – 14. listopadu – si The Snuff zahrají ve Velkém sále pražské Lucerny jako host koncertu skupiny Škwor. V tomto případě se ovšem nejedná o první spolupráci. Obě kapely už v minulosti odehrály společné turné.

Nejen v Lucerně, ale i na evropských pódiích The Snuff představí písně z nedávno vydaného druhého alba Lotus. Jisté je, že anglické texty se ukázaly být výhodou a byly klíčem k oslovení skupiny, aby se účastnila podobného evropského turné.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Repertoár skupiny osciluje mezi několika žánry a vyobrazuje tvrdší hudbu nové generace. Sami sebe The Snuff řadí do kategorie modern-rock. V jejich produkci se mísí metal s rockem a potkává se s prvky metalcoru a lehké alternativy podpořené elektronickou hudbou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám