Hlavní obsah

Keanu Reeves se představí v thrilleru

Právo, (jaš)

Populární herec Keanu Reeves přijal nabídku hrát v připravovaném sci-fi thrilleru Replica. Padesátiletý rodák z Bejrútu se objeví v roli specialisty v oblasti neurologie. Uvedl to server spinoff.comicbookresources.com.

Foto: ČTK

Keanu Reeves bude hrát v thrilleru Replica.

Článek

Podle scénáře filmu se hlavní hrdina snímku rozhodne udělat vše, aby oživil své blízké, o které přišel při dopravní nehodě. Bude ho to stát značné úsilí, v cestě mu budou stát nejen přírodní zákony, ale i policie a vládou řízené laboratoře.

Jedním z producentů snímku je Lorenzo di Bonaventura, který s Reevesem pracoval například na filmu Constantine (2005). Natáčet by se mělo začít příští rok na jaře. Snímek bude podle scénáře Chada St. Johna režírovat Tanya Wexlerová.

Padesátiletý Reeves má na svém kontě řadu úspěšných filmů. Jsou mezi nimi Nebezpečné známosti (1988), Bod zlomu (1991), Drákula (1992), Nebezpečná rychlost (1994), Ďáblův advokát (1997), Matrix (1999), Matrix Revolutions a Matrix Reloaded (2003), Dům u jezera (2006) a další. V letošním roce se v říjnu představil v novém snímku John Wick.

Reklama

Výběr článků

Načítám