Hlavní obsah

Komedie o vztazích Intimity vstupuje do kin

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin vstoupí 23. října česká komedie Intimity režiséra Ivo Macharáčka. Rozplétá vztahy několika párů a zahráli si v ní mimo jiné Ondřej Vetchý, Tomáš Klus nebo Petra Hřebíčková.

Foto: Intimityfilm.cz

Ondřej Vetchý

Článek

„Intimity jsou romantickým filmem, složeným ze sedmi příběhů o lásce, které se vzájemně prolínají. Zamilované páry nám nechávají nahlédnout do svého intimního soukromí v okamžiku, kdy řeší určitý citový milostný problém úměrný jejich věku a povaze,“ popsali tvůrci filmu.

Teenageři prožívají první romantickou lásku, mladí umělci se snaží zvládnout úspěch a slávu, jež jim nabourala soukromí, sebedestrukční bohém se střetává s věřící čistou bytostí, nevěrný manžel se musí osudově rozhodnout, lenivý cynik se nečekaně zamiluje, sebestřední senioři s neúspěšnou minulostí se společně pokusí o lepší budoucnost a láska nabourá i svět prostituce. Všechny příběhy dospějí k řešení, které může přinést naději.

Foto: Intimityfilm.cz

Kristýna Leichtová a Tomáš Klus

„Náš cíl byl postavit film tak, aby vždy, když se objeví herecká situace, šli rovnou k jádru, kde se mluví o pocitech, emocích, kde se ty věci řeší, všechno okolo jsme chtěli dát pryč,“ řekl České televizi Ivo Macharáček.

Film má podle něj pozitivní finále. Vyplývá z něj, že i když se člověk dostane do hodně složité situace, „vždycky existuje řešení“.

„Hraju nábožensky založenou ženu, která se oddala Bohu. Potkala muže a oni dva jsou jako anděl a ďábel. Oba zjistí, že ani jeden není na správné cestě. I ona se může něco naučit od člověka, který žije jako bohém,“ popsala Petra Hřebíčková, která si pochvaluje hraní s talentovaným Jaroslavem Pleslem.

V dalších rolích hrají Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Kristýna Leichtová, Jitka Ježková, Martin Stránský, Adéla Petřeková, Robert Jašków, Lada Jelínková, Michal Hruška, Marika Procházková, Leoš Noha, Radovan Král, Kateřina Steinerová nebo Antonín Kala.

Reklama

Výběr článků

Načítám