Hlavní obsah

Partii budou moderovat Kašparovská a Hauptvogel

Novinky, sad

Partii na Primě budou nově moderovat Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel, známí ze zpravodajství. V neděli začala jako první Terezie Kašparovská.

Foto: FTV Prima

Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel

Článek

„Byly to trochu nervy, scénář jsme ladili do poslední volné vteřiny, a i přes lehkou trému, která se na začátku dostavila, jsem si moderování Partie užívala. Kolegům z redakce zpravodajství děkuji za důvěru i podporu. Tolik hezkých SMS zpráv nedostávám ani na narozeniny,“ uvedla po prvním vysílání Terezie Kašparovská.

„Ve výměně politických názorů nastal i úsměvný moment, o který se postaral senátor Jiří Čunek. Ze Vsetína jel totiž vlakem, který nabral zpoždění, a do pražského studia TV Prima tak dorazil s mírným zpožděním. Jaroslava Kuberu to nenechalo chladným a veřejně si rýpl do nespolehlivosti Českých drah,“ dodal Vedran Kovačevič z Primy.

„I mne už přestávají bavit,“ musel přiznat Čunek.

„Partii jsme tentokrát připravovali v lehce dramatických podmínkách, protože senátor Jiří Čunek jel vlakem, který měl zpoždění, a do našeho studia dorazil až po začátku pořadu. Terezie Kašparovská však prokázala, že je profesionál na svém místě. S diskusní debatou, která všeobecně patří k nejnáročnějším televizním disciplínám, se popasovala skvěle. Důkazem jsou i četné pozitivní reakce mých kolegů,“ uvedla šéfredaktorka zpravodajství TV Prima Jitka Obzinová.

Terezie Kašparovská se bude v moderování podle potřeby střídat s kolegou ze Zpráv FTV Prima Tomášem Hauptvoglem.

Reklama

Výběr článků

Načítám