Hlavní obsah

Kennedyho manželku si opět zahraje Katie Holmesová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželku amerického prezidenta J. F. Kennedyho Jacqueline si opět zahraje Katie Holmesová. Seriál připravuje Muse Entertainment pro televizní společnost Reelz.

Článek

Natáčení minisérie s názvem The Kennedys – After Camelot začne až příští rok, premiéru plánují v roce 2016. Herečka prý chce první díl i sama režírovat a produkovat, ačkoli režijní zkušenosti zatím moc nemá.

Koncem devadesátých let začínala v seriálu pro dospívající Dawsonův svět a poté se občas pokoušela přesedlat i na serióznější projekty, třeba film Skvělí chlapi, ale v podstatě se to nepodařilo. Stále se potácí mezi průměrnými nudnými snímky a propadáky jako Poslední gigolo, Nebojte se tmy, Uzavřený případ a Jack a Jill. První seriál o Kennedyových byl před třemi lety světlejší výjimkou v její filmografii.

Foto: archív ČT

Za ztvárnění Jackie v novém seriálu Kennedyové sklízí obdivné kritiky. Na snímku s Gregem Kinnearem.

Vznikl v režii Jona Cassara a právě on se má postarat i o většinu nové série. Scénář Stephena Kronishe tentokrát vychází z knížky J. Randyho Taraborrelliho.

První seriál měl vzniknout pro kanál History, ale tam se ho zřekli – podle listu Variety proto, že pobouřil potomky Kennedyů natolik, že se ho snažili zastavit. Projektu se ale chytil odvážnější konkurent Reelz.

„Kennedyové byl brilantně vyprávěný příběh založený na životě jedné z nejznámějších rodin na světě. Jsme potěšeni, že jsme na to mohli získat práva, a zcela věříme, že nový seriál bude přijat stejně nadšeně jako ten minulý,” dodal šéf Reelz Stan E. Hubbard.

Reklama

Výběr článků

Načítám