Hlavní obsah

Berlínští 3FeetHi poprvé v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském prostoru Beats.PM se v pátek 17. října uskuteční první díl multižánrové akce 3FeetHi EDITS, kde zahrají berlínští dýdžejové Kurt Steinwald a Charlie Brown. Projekt 3FeetsHi si klade za cíl bořit hranice klasických tanečních parties a přináší směsici stylů, jako je hiphop, funky, groove, acid, deep house, house, garage a techno.

3FeetHiVideo: 3FeetHi

 
Článek

Oba berlínští dýdžejové již prošli řadou stylových proměn. Charlieho zpočátku ovlivnil hlavně hip hop, kterému se věnoval na akcích v Essexu, zatímco Kurt vychází spíše z junglu. Oba mají zkušenosti s pořádáním akcí ve svých rodných městech, Vídni a Londýně. Časem začali objevovat další hudební styly. Charlieho zaujala především elektronika, Kurt se zaměřoval na techno a acid.

Časem došli k tomu, že nejsou příznivci škatulkování a omezování hudby pouze na pár stylů. Jejich společné cesty vedly do Berlína, kde založili projekt 3FeetHi, jehož původní kořeny směřují do Londýna. Spojuje je láska k hraní a pořádání multižánrových akcí v Berlíně, Londýně, New Yorku a Vídni. Právě v Praze se rozhodli uspořádat první vydání 3FeetHi Edits, které plánují rozšířit i do dalších měst, jako je např. Barcelona.

Foto: 3FeetHi

Berlínští DJové Kurt Steinwald a Charlie Brown vystupující jako 3FeetHi

Zájemci o účast musí počítat s tím, že kapacita prostoru Beats.PM je omezena, a proto je nutné se na akci registrovat odesláním jména, příjmení a telefonního kontaktu na adresu guestlist@beats.pm, přičemž do předmětu zprávy je třeba uvést 3FeetHi. Pro ty, kteří se na akci nedostanou, bude na stránkách Beats.PM k dispozici přímý přenos.

Reklama

Výběr článků

Načítám