Hlavní obsah

Prahu osvítí vodní show, která bodovala v New Yorku

– Praha
Novinky, jky

Praha zažije nevšední podívanou. Od čtvrtka do soboty bude na náplavce na Rašínově nábřeží k vidění vodní show, která uchvátila New York. Na ploše o rozměru tisíc metrů čtverečních se projekce divákům představí třikrát denně. Vstup na akci je zdarma, show bude trvat 15 minut.

BEZ KOMENTÁŘE: Vodní show na VltavěVideo: Novinky

 
Článek

Vodní show bude v české metropoli k vidění při příležitosti prvního losování miliardářské loterie Eurojackpot. S tím souvisí i promítané motivy.

V první části projekce se představí státy, v nichž se loterie koná, a druhá část představení přenese diváky na okamžik do klubu miliardářů, kteří již v loterii dříve vyhráli.

„V loterii Eurojackpot se výhry šplhají až ke 2,5 miliardy. První losování se bude konat v pátek 10. října a tento výjimečný okamžik chceme spojit i s nevšedním zážitkem pro každého, kdo se přijde podívat,“ uvedl ředitel Sazky Robert Chvátal.

Voda by naplnila plavecký bazén

Vodní projekční stěna bude široká 50 metrů a voda místy vystoupá až do výše 25 metrů, což je výška odpovídající pětipatrovému domu. Vodu budou čerpat desítky čerpadel a během téměř 15minutové show se pro projekci spotřebuje takové množství, které by stačilo na naplnění standardního plaveckého bazénu o délce 25 metrů.

Show se bude odehrávat za každého počasí od čtvrtka do soboty, vždy od půl osmé, půl deváté a půl desáté večer. Hudební doprovod zajistí aparatura, kterou při svém koncertu využívala i zpěvačka Madonna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám