Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Americký Labyrint porazil Tři bratry

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký sci-fi snímek Labyrint: Útěk odsunul po mnoha týdnech svěrákovskou pohádku Tři bratři z první pozice žebříčku návštěvnosti domácích kin.

Foto: CinemArt

Hrdinové filmu Labyrint: Útěk

Článek

Hlavní hrdina Labyrintu se ocitne na neznámém místě a vůbec na nic si nepamatuje, dokonce si zpočátku nevzpomíná ani na vlastní jméno. Hned po příjezdu jej přivítá skupina dalších mladíků, které již dříve potkal stejný osud. Vytvořili zvláštní komunitu, která se na tom podivném místě snaží přežít a zároveň neúnavně hledá únikovou cestu. Možnost utéct mají každé ráno, kdy se ve zdi otevírá obrovská brána. Ta jim však pouze umožňuje vstoupit do obrovského a neustále se měnícího bludiště, které jejich nový domov obklopuje.

Foto: Bioscop

Zdeněk Svěrák v pohádce Tři bratři.

Na druhém místě je hudební pohádka Tři bratři s Vojtěchem Dykem, Tomášem Klusem, Zdeňkem Piškulou, Miroslavem Táborským a Bolkem Polívkou.

Třetí je německá komedie Fakjů pane učiteli. Vypráví o zlodějíčkovi Zekim, který se snaží dostat k zakopanému lupu, nad nímž bohužel někdo postavil školní tělocvičnu. Začne se vydávat za učitele na gymnáziu a v noci kope.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.20.Labyrint: Útěk19 696
2.1.Tři bratři14 063
3.2.Fakjů, pane učiteli9 234
4.4.Pošťák Pat4 477
5.3.Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil4 362
6.4.Želvy Ninja3 571
7.-Dřív než půjdu spát3 533
8.37.Zůstaň se mnou3 407
9.8.Sex Tape3 008
10.9.Jak vycvičit draka 22 666

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám