Hlavní obsah

Arnold bude Terminátorem i otcem zombie dcery

Novinky, Stanislav Dvořák

Nové projekty hollywoodského veterána Arnolda Schwarzeneggera svědčí o tom, že stále patří k nejobsazovanějším hercům, i když už lze pochybovat o tom, zda jde o „áčkové“ produkce.

Foto: TriStar Pictures

Arnold Schwarzenegger jako legendární Terminátor

Článek

Film Maggie, který by měl být v kinech začátkem roku 2015, pojednává o tom, jak se pohledná Maggie na americkém venkově nakazí záhadnou nemocí a stane se z ní zombie-kanibal. Naštěstí je tu tatínek farmář, který se bude snažit hledat lék na zombie nemoc. Zatím není jasné, zda se mu to podaří, nebo bude muset problém vyřešit jako typický Arnold – brokovnicí.

Vedle tatínka Schwarzeneggera uvidíme dceru Abigail Breslinovou a další role dostali například Joely Richardsonová, Laura Cayouettová, Dana Gourrierová, J.D. Evermore a Amy Brassettová. Některé diváky asi vyděsí fakt, že snímek režíruje Henry Hobson, který nikdy nerežíroval žádný celovečerní film a zabývá se hlavně videohrami a designem.

Foto: Lionsgate

Plakát k filmu The Last Stand

Sázkou na jistotu má být Terminator: Genisys, kterého režíruje Alan Taylor. Na scénáři se podíleli James Cameron či Gale Anne Hurdová a v hlavních rolích uvidíme Arnolda Schwarzeneggera, Emilii Clarkovou, Jaie Courtneyho, Matta Smithe, Jasona Clarka, J.K. Simmonse, Douglase Smithe a Sandrine Holtovou. Film, o jehož ději tvůrci nic neprozradili, bude mít premiéru pravděpodobně v červenci 2015.

Foto: Bontonfilm

Arnie v závěru smutně podotkne: Do muzea patříme všichni.

Arnie chce oživit i stařičkou komedii Dvojčata, a to projektem Trojčata, které by měli ztvárnit Schwarzenegger, Eddie Murphy a Danny DeVito v režii Ivana Reitmana, který režíroval a produkoval Krotitele duchů, Dvojčata, Juniora či Policajta ze školky.

A obnovit se má i filmová „vykopávka“ Conan. Není vůbec jasné, o čem The Legend of Conan bude nebo kdy přijde do kin, ale Arnold Schwarzenegger potvrdil, že by si v tom zahrál. Nehlásí se zatím jen ke čtvrtým Postradatelným.

Reklama

Výběr článků

Načítám