Hlavní obsah

Nová alba: Znouzectnost, Sia, Marlon Rozudette a Common

Právo, Jaroslav Špulák

Na trhu se po delší době objevilo nové album plzeňské punkrockové skupiny Znouzectnost. Pozoruhodná je nesporně i nové deska australské zpěvačky, která si říká Sia.

Článek

Znouzectnost: Beat Simplicitas

Foto: Nice Noise Recordings

Nová alba

Plzeňská punkrocková legenda Znouzectnost nahrála další album. Je tradičně svěží, veselé a zvukově pro kapelu obvyklé. Přináší čtrnáct písniček, které jsou opatřeny chytrými texty a charakterizují je zpěvné melodie.

Sia: 1000 Forms of Fear

Foto: Sony Music

Nová alba

Osmatřicetiletá australská zpěvačka Sia, která chodí po světě jako Sia Kate Furlerová, poslala do světa své šesté studiové album. Představuje se na něm jako výrazná popová zpěvačka, která má hlasovou jistotu a nabízí silné písničky, skvěle zaranžované a atmosférické.

Marlon Roudette: Electric Soul

Foto: Universal Music

Nová alba

Londýnský zpěvák Marlon Roudette je tu se svým druhým albem. Za názvem Electric Soul se skrývá směs několika stylů, jež spojuje do jednoho tvaru, který by název desky v podstatě mohl charakterizovat. Vedle soulu je za ním pop, r’n’b, hip-hop i blues.

Common: Nobody’s Smiling

Foto: Universal Music

Nová alba

Desáté album v diskografii amerického rappera Commona bylo nahráno v jeho rodném Chicagu. Jsou na něm biografické prvky. Produkoval ho No I.D. a Common přiznal, že kolekce pro něho znamená nový počátek v kariéře.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám