Hlavní obsah

Nová DVD: 3 dny na zabití a Lego příběh

Právo, Věra Míšková

Kevin Costner hraje agenta tajné služby ve filmu 3 dny na zabití. Historicky první celovečerní film se slavnou stavebnicí v hlavní roli se jmenuje Lego příběh.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

3 dny na zabití

NOvá DVD

Ethan Renner byl jako agent tajné služby jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se rodině. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Jenže tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout...

3 dny na zabití Francie/ Rusko/ USA 2014, akční/ komedie, 112 min., režie: McG, hrají: Kevin Costner, Hailee Steinfeldová, Amber Heard, Connie Nielsenová, Richard Sammel a další.

Lego příběh

Obyčejnou, poslušnou, naprosto průměrnou minifigurku jménem Emmet začnou omylem považovat za mimořádného hrdinu a za klíč k záchraně světa. Emmet se tak nečekaně stane součástí podivuhodného bratrstva a spolu s ním se pak - zoufale a dokonale nepřipraven - pouští do velkolepého dobrodružství s cílem svrhnout ďábelského tyrana.

Lego příběh, USA 2014, dětský animovaný, 96 min., režie: Phil Lord, Chris Miller, hrají: Channing Tatum, Elizabeth Banksová, Morgan Freeman, Liam Neeson, Will Ferrel a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám