Hlavní obsah

Aerosmith přerušili turné, bubeník Kramer musí na operaci srdce

Novinky, Stanislav Dvořák

Server TMZ oznámil, že slavní američtí rockeři Aerosmith ruší nejbližší koncerty, protože bubeník Joey Kramer má vážné problémy se srdcem.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Steven Tyler

Článek

Člen produkčního týmu aktuálního amerického turné serveru sdělil, že čtyřiašedesátiletý muzikant měl už dříve problémy se srdcem a nyní musí na okamžitou operaci.

Středeční koncert v americkém Concordu byl zrušen. Další koncerty budou podle TMZ zrušeny také, ale skupina oficiálně stále neoznámila, co bude se zbytkem turné. Pokud Kramerovi skutečně operují srdce, nebude schopna hrát v původním složení ještě dlouho. V České republice Aerosmith v nejbližší době hrát nemají.

Skupina existuje už od roku 1970 a první album, nazvané prostě Aerosmith, vydala v roce 1973. Má za sebou spoustu hitů jako Dream On, Mama Kin, Cryin, Crazy či Walk this Way a prodala přes 150 miliónů nosičů. Je také proslulá svými hádkami. Někdy kvůli nim i roky nevystupují a excentrický frontman Steven Tyler má za sebou řadu drogových a alkoholových eskapád. Své kolegy také rozzlobil tím, že se rozhodl stát porotcem televizní soutěže American Idol a nikomu ze skupiny o tom neřekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám