Hlavní obsah

Orci bude ten pravý režisér Star Treku, slibuje Simon Pegg

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scenárista Roberto Orci bude režírovat nový Star Trek 3. Přebírá jej od známějšího JJ Abramse, který se momentálně hodlá věnovat Hvězdným válkám.

Foto: Profimedia.cz

Roberto Orci

Článek

Herec Simon Pegg, který hraje ve Star Treku Scottyho, řekl, že Orci bude pro Star Trek ten pravý. Podle něj je „dobrý kamarád a je pevnou součástí startrekovské rodiny“. Mexičan Roberto Orci zatím nemá s režírováním velkorozpočtových produkcí žádné zkušenosti. Jako scenárista a koproducent se ale podílel na Transformers, Mission: Impossible III a Star Treku. K němu si také píše scénář.

”Jsem moc šťastný, že to dělá on, tak nějak to zůstává v rodině, nepřijde nikdo nový z venku,“ doplnil Pegg, který bude ve „trojce“ znovu hrát stejnou roli. „Byl s námi od prvního Star Treku, myslím v roce 2009, takže to perfektně vyhovuje, když teď nastoupí jako režisér, protože on to chápe... on z nás byl vždy největší Trekkie (fanoušek Star Treku), vždy chápal ten příběh nejlépe, takže je skvělé, že bude mít na starost psaní i režírování.“

Foto: Universal

Simon Pegg ve filmu U konce světa

JJ Abrams ale bude se Star Trekem 3 nepřímo pomáhat, protože film produkuje jeho společnost Bad Robot. „Nemyslím, že by byl JJ schopen se toho úplně vzdát, takový on prostě není,“ myslí si Pegg.

Abrams v těchto dnech točí Hvězdné války: Epizodu 7. O příběhu se téměř nic neví. Film vzniká ve studiích Disney, protože George Lucas jim prodal práva v roce 2012. Už dříve bylo potvrzeno, že se vrátí tři ikonické postavy a herci - Luke Skywalker (Mark Hamill), princezna Leia (Carrie Fisherová) a Han Solo (Harrison Ford).

Americký server TMZ zveřejnil neoficiálně několik fotek, které tvůrcům Hvězdných válek neudělaly radost. Simon Pegg uvedl, že lidé, kteří takové fotky dělají, jen bezohledně kazí radost z filmu ostatním.

Reklama

Výběr článků

Načítám