Hlavní obsah

Tarantino spojí filmy Kill Bill. Část bude animovaná

Právo, (jaš)

Připravovaná spojená verze slavných filmů Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004) amerického režiséra Quentina Tarantina bude obsahovat i třicetiminutovou animovanou část, která se v původních podobách snímků neobjevila.

Foto: ČTK

Americký režisér Quentin Tarantino

Článek

Na komiksovém festivalu v americkém San Diegu o tom informoval sám režisér. Jak Tarantino sdělil na tiskové konferenci, animovaná sekvence měla své místo ve scénáři už před rozhodnutím rozdělit film na dva díly.

„Japonské animační studio Production IG bohužel řeklo, že to neumí udělat do stanoveného termínu. A jeho zástupci také nechtěli, abychom ve filmu použili najednou celých třicet minut,“ vysvětlil filmař. „Byla to má oblíbená část snímku, to ano, ale dala se vynechat. A to jsme udělali.“

Tarantino rovněž uvedl, že když společnost Production IG slyšela o připravovaném spojení obou filmů do jednoho, vytvořila animaci na vlastní náklady. Připravovaný film Kill Bill: The Whole Bloody Affair by se měl do kin dostat v příštím roce.

Kromě toho Tarantino během tiskové besedy prozradil, že i přes zveřejnění scénáře snímku The Hateful Eight pokračuje v produkci tohoto filmu. Scénář westernu rozšířily na internetu společnost Gawker Media a portál AnonFiles.com.

Obě firmy Tarantino zažaloval za porušení autorských práv, ale nakonec od žaloby v květnu odstoupil. Natáčení westernu by mělo začít v listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám