Hlavní obsah

Kolín rozezní Natruc

Právo, Anna Lazorová

Již v sobotu 2. srpna začne na Kmochově ostrově v Kolíně tradiční hudební festival Natruc. První kapela vystoupí v 11.40 hodin.

Foto: Právo - Petr Hloušek

Kapela Mandrage přijede do Kolína také.

Článek

Letos se na třech pódiích představí tři desítky českých i zahraničních těles. Vystoupí mimo jiné Mandrage, Chinaski, Wohnout, Rybičky 48, Sto zvířat, Ektor, Hentai Corporation a A Banquet, kteří odehrají svůj úplně poslední koncert, po němž se umělecky rozejdou, a další.

Natruc bude patřit do společnosti vybraných festivalů, na kterých Mandrage představí v plném provedení svou audiovizuální show z úspěšného turné Siluety. Překvapení si připravila kapela Rybičky 48, neboť Natruc bude jediným festivalem, na němž odehraje píseň s dechovkou.

V programu festivalu došlo ke změně, když Vladimír Mišík ze zdravotních důvodů zrušil všechna svá vystoupení do druhé poloviny září. „Chápeme, že zdraví je přednější, a tak jsme pro naše návštěvníky zajistili náhradu v podobě vystoupení kapely Medvěd 009. Vláďovi přejeme brzké uzdravení a doufáme, že se objeví na některém z příštích ročníků festivalu Natruc,“ zdůrazňuje pořadatel festivalu Martin Řehoř.

Vstupenka bude na místě ke koupi za 390 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám