Hlavní obsah

Teorie velkého třesku se zasekla, Sheldonovi se zdá milión za minutu málo

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký server Variety přinesl nepříjemnou novinu pro milióny fanoušků seriálu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku). Natáčení osmé série se opožďuje, protože herci ještě pořád nemají smlouvy.

Článek

Herci se měli už tento týden vrátit z letní dovolené a začít čtenou zkouškou první epizody osmé série, ale studio ji muselo odložit kvůli sporům o peníze.

“Vzhledem k pokračujícím jednáním bude produkce Teorie velkého třesku, která už měla začít dnes, odložena,“ sdělilo médiím studio ve středu.

Jednání s agenty herců Jima Parsonse (Sheldon), Johnnyho Galeckiho (Leonard) a Kaley Cuocové (Penny) váznou už od začátku roku. Nabídka pro tyto tři dosáhla 1 miliónu dolarů za díl (cca 20 miliónů korun), dostali by tak milión korun za každou minutu seriálu a ještě bonusy.

Všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější

Foto: CBS

Jim Parsons

Vypadá to jako astronomické částky, nicméně stejné peníze brali herci ze seriálu Přátelé už v devadesátých letech a tehdy měl dolar mnohem větší hodnotu. Variety navíc odhaduje, že seriál může vynést studiu i přes miliardu dolarů.

Agent mimořádně oblíbeného Jima Parsonse, který geniálně ztvárnil namyšleného autistického vědce Sheldona, chce ještě více peněz než jeho kolegové Galecki a Cuocová. Navíc Simonu Helbergovi (Howard) a Kunalu Nayyarovi (Rajesh) nabízejí producenti naopak méně, což je urazilo, a požadují stejný plat jako ostatní.

Faktem je, že zdrojem většiny humoru v seriálu je nenahraditelný Jim Parsons a také za to dostal už tři ceny Emmy. Letos je opět nominován. Ve studiu Warner Bros. vládne nervozita, protože nikdo nechce, aby skončil tak výnosný seriál, a toho si je dobře vědom i Jim Parsons.

V Česku si v poslední době někteří fanoušci na internetu stěžují, že sedmá řada je poněkud vyčpělá a Prima Cool také pozměnila dabing, konkrétně u postav Penny a Amy. Právě u seriálu, který stejně většina lidí stahuje z internetu, je to ale dost bezvýznamné.

Reklama

Výběr článků

Načítám