Hlavní obsah

V Ploskovicích se natáčela nová komedie Život je život

Filmaři v pondělí v areálu zámku v Ploskovicích na Litoměřicku natáčeli jedny z posledních scén komedie Život je život. V hlavních rolích se představí Ondřej Vetchý a Simona Stašová. Scénář napsal Martin Horský, který je také autorem úspěšného snímku Láska je láska.

Foto: ČTK

Filmaři natáčeli na zámku v Ploskovicích novou českou komedii Život je život.

Článek

Život je život je podle tvůrců bláznivá komedie, v níž manželský pár pošťačky a policisty řeší milostný život svých tří dcer. Snímkem se prolínají sny a představy otce, který se vidí jako tajný agent. "Snažíme se jít do takové crazy komedie, ne že bychom chtěli přímo napodobovat filmy s Jamesem Bondem, to bychom s českým rozpočtem ani nedokázali," řekl Horský.

Na ploskovickém zámku štáb natáčel akční scény, kterých bude ve filmu mnoho. "Dělali jsme honičky autem, máme tam souboje na střechách, nějaké kaskadérské kousky, je to akční," doplnil Horský.

Ondřej Vetchý a Simona Stašová si zahráli manželský pár už ve snímku Láska je láska. Při obsazení stejné dvojice tvůrci neváhali. "Na trhu nenacházím příliš mnoho komediálních herců, jako je právě Ondra, který je schopen zahrát polohu uťáplého stárnoucího policisty a zároveň takového seladona, který se projektuje do Jamese Bonda. Simona zase zvládá krásně polohy jako její maminka Jiřina Bohdalová v Dámě na kolejích," řekl režisér Milan Cieslar.

Foto: ČTK

Režisér Milan Cieslar běhěm natáčení

V dalších rolích se představí Barbora Poláková, Tereza Voříšková nebo Marek Taclík. Postavu Bond girl ve snech Ondřeje Vetchého ztvární slovenská zpěvačka Kristina.

Přesné datum premiéry zatím není známo. Pravděpodobně to bude v prvních měsících příštího roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám