Hlavní obsah

Vladivojna La Chia vydala nové album

Právo, (jaš)

Osobitá česká umělkyně Vladivojna La Chia vydala novou řadovou desku. Pojmenovala ji Tajemství (s)prostěradel, přičemž původně vznikala jako soundtrack ke stejnojmenné knize, jíž měla být zpěvačka autorkou. Její vydání ale nakonec odložila, a tak je na světě pouze nové album.

Foto: archív zpěvačky

Vladivojna La Chia představuje nové písničky.

Článek

Všechny skladby si sama složila, otextovala a nahrála ve vlastním studiu. Sama natočila kytary, baskytaru, klávesy, obsluhovala bicí automat, laptop, djembe a postarala se i o všechny vokály.

Album se nese ve dvou rovinách. Polovina písní byla natočena v duchu lyrické a melancholické hudby s proplétajícími se akustickými kytarami, citlivou elektronikou, zasněnými i naléhavými vokály a citlivými texty o lásce a přírodě. Druhá polovina je o poznání svižnější, veselejší a dominují v ní zkreslené kytary a rozjařené texty.

Vladivojna La Chia si album vydává ve vlastní režii a do světa je vypouští ve třech formátech. Koupit si ho každý může za cenu, kterou si stanoví. Navíc k nim zpěvačka namalovala obal a každý si může na jejích stránkách vybrat takový, jaký se mu líbí.

Reklama

Výběr článků

Načítám