Hlavní obsah

Kristen Wiigová z komedie Ženy sobě poprvé režíruje

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká herečka a scenáristka Kristen Wiigová, kterou můžete znát z komedie Ženy sobě, znovu spolupracuje s Annie Mumolovou, spoluautorkou tohoto filmu. Kristen bude poprvé v životě režírovat a půjde zase o komedii.

Článek

Dvojice dam bude film nejen psát, ale současně v něm bude i hrát a podílet se na produkování pod křídly společnosti TriStar Productions. V hlavních rolích komedie ztvární dvě nejlepší kamarádky, ale o ději nechtějí nic prozradit.

„Jsme z toho psaní nadšené. Chceme si zalézt na pár měsíců do jeskyně, abychom to dodělaly, do opravdové jeskyně. Našly jsme si jednu pěknou a velkou, dáme si tam gauč,“ uvedly autorky.

Dvojice scenáristek už byla nominována na Oscara za Ženy sobě (2011), poněkud bláznivou komedii o lásce, uražené ješitnosti a intrikách v partě kamarádek, z nichž jedna chystá svatbu. Natočil ji americký režisér Paul Feig a přinesla tržby asi 288 miliónů dolarů.

Slavná komička Kristen Wiigová se přes komedie jako Zbouchnutá, Paul a Ženy sobě vypracovala na vrchol současné americké komediální scény. V poslední době hrála ještě ve filmech Walter Mitty a jeho tajný život, Hateship Loveship a v pokračování kultovní komedie s názvem Zprávař 2 – Legenda pokračuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám