Hlavní obsah

Ewa Farna představuje skladbu Leporelo

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domácí restart jedné z nejtalentovanějších a nejúspěšnějších zpěvaček posledních let nabírá obrátky. Ewa Farna představuje novou skladbu. Na službě Mixer byl v pondělí premiérově zveřejněn videoklip k jejímu novému singlu Leporelo.

Foto: Universal Music

Ewa Farna pracuje na nové desce.

Článek

„Stále víc se snažím na skladbách autorsky podílet, protože si chci za svou věcí stát a to mě těší i baví zároveň,“ říká zpěvačka.

„Proto se i nové písně včetně singlu rodí zejména v kruhu blízkých lidí, kterým věřím.“

Na mysli má kytaristu a producenta Marcuse Trana, textaře Filipa Sázavského a současného přítele a kytaristu své kapely Martina Chobota.

Nový singl Leporelo, který Farna již představila na letošních Cenách Anděl, nepostrádá její typický drajv ani emoce v hlase. Je charakteristický silnou melodickou linkou, současným zvukem a textem, který vypovídá o jejím aktuálním pozitivním rozpoložení.

V současné době zpěvačka dokončuje svou novou desku, která by měla letos na podzim následovat úspěšné polské album (W)inna z loňského roku. Na českém trhu to bude její novinka po pěti letech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám