Hlavní obsah

Festival Okoř se šťávou letos s Lucií Bílou

Přímo na slunovrat se letos bude konat tradiční hudební festival Okoř se šťávou. Šestnáctý ročník odstartuje na romantickém místě pod hradem Okoř v sobotu 21. června ve 13 hodin. Vedle různých slavných jmen české rockové a popové scény vystoupí také Lucie Bílá, která na festivalová pódia zas tak často nezavítá.

Festival Okoř se šťávou bude letos uvádět Lukáš Pavlásek

 
Článek

"Lucie Bílá vystoupí na festivalu poprvé se speciálním šedesátiminutovým vystoupením s celou skupinou Petra Maláska v sobotu ve 21 hodin," řekl organizátor festivalu Michal Šenbauer, jinak také vůdčí postava legendárního keltského Českého srdce, které s Bílou před lety natočilo píseň Bosou nohou žárem.

Mezi dalšími lákadly festivalu nechybí například Vladimír Mišík, který na pódiu oslaví 40 let existence kapely Etc, zatímco objev roku Adam Mišík zde představí své nové album. Přijedou také kapely Sto zvířat, Wohnout, UDG, Rybičky 48, Imodium, Voxel či rapper Johny Machette. Zpěvák Albert Černý z Charlie Straight představí svoji novou skupinu Lake Malawi, se svým projektem zahraje kytarista Davida Kollera Michal Pelant. Řezat do toho budou nespoutaní Hentai Corporation a Petr Bende okoření festival cimbálovou muzikou Grajcar.

Festival budou uvádět Lukáš Pavlásek a Pavel Anděl.

Foto: Okoř se šťávou

Romantické prostředí hradu Okoř bude už pošestnácté dějištěm tradičního festivalu Okoř se šťávou.

Na festival je zajištěna kyvadlová doprava, linka X Okoř bude jezdit z Dejvic a Kladna po celou dobu trvání festivalu i po jeho skončení.

"Letošní novinkou bude přímo v areálu festivalu hlídaný prostor pro kola, v areálu bude jako každý rok stanové městečko, takže stany a spacáky s sebou!" připomněl Šenbauer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám