Hlavní obsah

Nová DVD: Špinavý trik, Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě, Čínský zvěrokruh a další

Právo, Věra Míšková

Volně na motivy jednoho z nejpozoruhodnějších skandálů v dějinách Spojených států amerických vznikl film Špinavý trik. Snímek Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě zase na motivy autobiografie jihoafrického prezidenta. Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb, se vydává po stopách dávného pokladu ve filmu Čínský zvěrokruh. Jack Ryan: V utajení je příběh agenta CIA. Ledové království je vyprávění, u kterého roztaje každé srdce.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 22. týden

Článek

Špinavý trik

Nová DVD

Špičkový podvodník Irving Rosenfeld je společně se svou obdobně vychytralou britskou partnerkou Sydney přinucen ke spolupráci s agentem FBI Richiem DiMasem, jenž se zcela vymkl kontrole. Záhy se všichni ocitají ve světě, který je nebezpečný a lákavý zároveň.

Špinavý trik, USA 2013, kriminální drama, 132 min., režie: David O. Russell, hrají:  Christian Bale, Amy Adamsová, Bradley Cooper, Jennifer Lawrenceová, Jack Huston, Robert De Niro a další.

Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě

Nová DVD

Snímek zachycuje Mandelovo mládí, dospívání, školní docházku i 27 let věznění předtím, než se stal prezidentem bojujícím za obnovu do té doby rasově segregované společnosti.

Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě, VB/ JAR, životopisné drama, 141 min., režie: Justin Chadwick, hrají: Idris Elba, Naomie Harrisová, Robert Hobbs, Terry Pheto a další.

Čínský zvěrokruh

Nová DVD

Asijský jestřáb hledá umělecké artefakty, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky.

Čínský zvěrokruh, Hong Kong/ Čína 2012, akční, 118 min., režie: Jackie Chan, hrají: Jackie Chan, Kwone Sang Woo, Liao Fan, Yao Xingtong a další.

Jack Ryan: V utajení

Nová DVD

Agent CIA Jack Ryan se zaplétá do nebezpečné sítě intrik. Zatímco jeho vlastní snoubenka nic netuší, řídící důstojník CIA Ryana posílá po stopách ruského zločince. Ryan se musí rychle proměnit z ekonomického analytika na stoprocentního akčního hrdinu, aby zastavil ničivé řádění teroristů, kteří se chystají zaútočit na USA!

Jack Ryan: V utajení, USA 2014, akční drama, 101 min., režie: Kenneth Branagh, hrají: Chris Pine, Keira Knightleyová, Kevin Costner, Lenn Kudrjawizki a další.

Ledové království

Nová DVD

Neohrožená optimistka Anna se vydává na velkolepou cestu! Společně s otrhaným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem hledají Anninu sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila uprostřed věčné zimy ledové království zvané Arendelle.

Ledové království, USA 2013, dobrodružná animovaná komedie, 98 min., režie: Chris Buck, Jennifer Lee, hrají: Kristen Bellová, Alan Tudyk, Jonathan Groff, Josh Gad, Idina Menzel, Eva Bella, Livvy Stubenrauch a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám