Hlavní obsah

Lucie Bílá prodlouží Černobílé turné o pět koncertů

Právo, Jaroslav Špulák

Více než 50 tisíc diváků navštívilo loni na podzim na jedenácti koncertech Černobílé turné zpěvačky Lucie Bílé. Po tomto úspěchu se patnáctinásobná česká slavice rozhodla prodloužit ho i do letošního roku. Oznámila termíny pěti koncertů, z nichž tři se uskuteční v českých městech a dva na Slovensku.

Foto: Právo - Jan Handrejch

Lucie Bílá vyrazí na turné v říjnu.

Článek

Lucie Bílá se představí 15. října v pražské Tipsport Areně, 17. října v pardubické ČEZ Areně, 19. října v ostravské ČEZ Areně, 21. října ve Steel Areně v Košicích a 23. října na Zimním stadiónu O. Nepely v Bratislavě.

„Na podobě koncertů nebudeme nic měnit. Bylo to skvělé turné, a tak si ho zopakujeme. Při jeho přípravě i na něm jsem měla možnost pracovat se skvělými muzikanty, tanečníky, hosty a vlastně celým týmem, a proto se těším, až to spolu znovu prožijeme,“ řekla Lucie Bílá na pondělní tiskové konferenci.

Foto: Právo - Jan Handrejch

Lucie Bílá a Petr Malásek, nerozlučná umělecká dvojice.

Na dotaz Práva, zda se změní program písniček, které při koncertech zpívala, odpověděla, že nejspíš ne. „Zůstane to tak, jak to bylo. Je ale pravda, že nové písničky na mou další desku přibývají, takže se může stát, že se do programu jedna přece jenom dostane. Zatím to nedokážu říci,“ odpověděla.

Černobílé turné 2014 bude mít, stejně jako to loňské, charitativní podtext. Jelikož Lucie Bílá dlouhodobě spolupracuje s Kontem Bariéry, rozhodla se i letos pokračovat v háčkování černých a bílých srdíček. Výtěžek z jejich prodeje poputuje na adresnou pomoc klientům Konta Bariéry.

Reklama

Výběr článků

Načítám