Hlavní obsah

Začal se natáčet Batman V Superman: Dawn of Justice

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový film, který spojí komiksové postavy Supermana a Batmana, se právě začal natáčet v americkém Detroitu. Společnost Warner Bros. současně zveřejnila oficiální název filmu - Batman V Superman: Dawn of Justice, uvedl server Variety.

Foto: Evan Agostini, ČTK/AP

Ben Affleck

Článek

V hlavních rolích superhrdinů uvidíme Henryho Cavilla a Bena Afflecka, režíruje Zack Snyder. Z dalších herců se objeví Gal Gadotová (Diana Prince/Wonder Woman), Amy Adamsová, Laurence Fishburne nebo Diane Laneová. Jesse Eisenberg hraje Lexe Luthora, Jeremy Irons Alfreda.

Příběh napsal Chris Terrio podle předlohy Davida S. Goyera a produkují jej Charles Roven, Deborah Snyderová, Benjamin Melniker, Michael E. Uslan či Wesley Coller.

Foto: Warner Bros.

Henry Cavill

Točit se má kromě Detroitu také například v Africe a na různých ostrovech v Tichém oceánu. V kinech by měl být snímek 6. května 2016.

Informace, že Batmana má hrát Ben Affleck, vyvolala minulý rok mezi vášnivými fanoušky komiksů posměch. Herec k tomu poznamenal: „Původně jsem docela váhal, protože jsem cítil, že nezapadám do tradiční škatulky, ale jakmile mi Zack ukázal svůj koncept, že to bude odlišné od velkých filmů Chrise Nolana a Christiana Balea, ale současně bude udržovat tradici, byl jsem nadšený.”

Reklama

Výběr článků

Načítám