Hlavní obsah

Prachař a Vančura budou vyprávět o Zemi

Právo, Radmila Hrdinová

Premiéru hudebně-divadelního kabaretu Nesmírná show s podtitulem Le cabaret de l´univers připravuje na sobotu 24. května do prostor pražské La Fabriky režisérské duo SKUTR (Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský). V hlavních a jediných rolích se představí Jakub Prachař a Petr Vančura, hudbu skládá Petr Kaláb.

Foto: archiv La Fabrika

Jakub Prachař a Petr Vančura chystají Nesmírnou show.

Článek

„Touto inscenací volně navazujeme na Kultovní představení, ve kterém jsme si pro sebe začali pojmenovávat formu hudebního kabaretu, kde nejde o politiku ani sociální kritiku, ale spíš o dětskou hravost a fantazii, která nám všem dnes tolik chybí,“ říkají oba tvůrci.

Jakub Prachař a Petr Vančura divákům budou vyprávět o Zemi, o nádherné planetě, na níž se na každičkém místě nachází život v nejúžasnějších podobách. „O světě, v němž žijí lidé, a o nebezpečích, která na ně číhají jen proto, že obývají svou planetu Zemi. Proletíme se s kometami a asteroidy, jež ohrožují veškerý život na Zemi. Setkáme se s neviditelnými kosmickými příšerami – černými dírami. A budeme pozorovat katastrofy apokalyptických rozměrů, které mohou znamenat konec nás všech,” doplňují tvůrci.

Reklama

Výběr článků

Načítám