Hlavní obsah

Žije na hraně a dělá kšefty v Číně. První ukázka z filmu Zejtra napořád

Novinky, Stanislav Dvořák

Petr, hlavní hrdina filmu Zejtra napořád, si zvolil adrenalinový způsob života a občas mu jde o krk. Premiéra se chystá na 17. července.

Upoutávka na film Zejtra napořádVideo: Falcon

 
Článek

Petr dělá nebezpečné obchody, lítá z kontinentu na kontinent a občas si dává rande naslepo. Když se vrátí z Číny, má pár dní na svou kamarádku Terezu a nejlepšího kamaráda Pavla, ale věci se vyvinou jinak.

Foto: Falcon

Pavel Batěk ve filmu Zejtra napořád

„Chtěl jsem přivést do filmu mužskou postavu, která bude zajímavá, protože si myslím, že v českých filmech chybí silné mužské charaktery. Většinou jsou to ublížení, potrhlí, debilní nebo asexuální tvorové, na které mě nebaví se dívat. A to, že všichni chceme změnit svůj život a máme své sny, mi přijde logické, protože věřím, že v koutku duše si to přejeme v jisté míře všichni,“ řekl režisér Rudolf Havlík.

Foto: Falcon

Vica Kerekes ve filmu Zejtra napořád

Zejtra napořád je jeho filmovým debutem, předtím psal blog a knihy. Příběh je sice fiktivní, ale vychází z jeho pobytu v Asii. Část příběhu a také část natáčení se odehrála v Hongkongu, který je prý „neskutečně sexy a dává filmu neopakovatelnou atmosféru“.

„Snažili jsme se udělat především zábavný film, který se nebere zas tak moc vážně. Aby se bylo na co koukat,“ dodal Rudolf Havlík. „Lidi doufají ve vlastní happy end, a já jsem jim ho chtěl tímhle filmem dát. Každý má své sny, a kino je místem, kde se sny můžou a mají plnit. Nemám rád škatulky. Pro mě je Zejtra napořád prostě velký letní film.“

„Petr se snaží změnit svůj život, ale úplně se mu to nedaří, protože na to jde špatně,“ řekl Pavel Batěk. „I když jemu všechny cesty dávají smysl, protože doufá, že na nich najde to, co mu chybí.“

Reklama

Výběr článků

Načítám