Hlavní obsah

David Lynch přidá 90 minut neznámých záběrů do speciálu Twin Peaks

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanouškovský Blu-ray set připomene kultovní seriál Twin Peaks. Speciální vydání Twin Peaks: The Entire Mystery má obsahovat seriál, film Twin Peaks: Fire Walk With Me a navíc 90 minut nevydaných scén a alternativních záběrů z filmu.

Foto: Profimedia.cz

David Lynch

Článek

Záběry mají osvětlovat tajemné nadpřirozené okolnosti smrti studentky Laury Palmerové, kolem které se celý seriál točil. Režisér David Lynch na přípravu boxu sám dohlížel, takže by snad neměl pokazit pověst seriálu. Vyjde 29. července.

„V posledních dnech života Laury Palmerové se stalo hodně věcí, které ještě nikdo neviděl. Teď jsou tady s novou verzí filmu Twin Peaks: Fire Walk With Me a seriálem Twin Peaks,” vzkázal Lynch.

Lynch nedávno o seriálu mluvil v Brooklynské hudební akademii, kde zmínil, jak měl rád jednu z hlavních lokací seriálu, malou restauraci. „Na té restauraci bylo něco krásného, zatímco vaše mysl se může pohybovat v opravdu temných místech, vy se vždy můžete vrátit do tepla a pohodlí hezky světlé restaurace. Je to pěkné místo na přemýšlení.”

Vzpomněl také na své hudební lásky, ke kterým patří Jimi Hendrix nebo Kanye West. Jeho nejoblíbenější skupinou všech dob jsou prý ZZ Top. „Když jsem je slyšel poprvé, řekl jsem, ti lidé mají energii a jsou v tom kořeny. Je to nářez.”

Reklama

Výběr článků

Načítám