Hlavní obsah

Hvězdné války už mají herce. Harrison Ford nechybí

Novinky, Stanislav Dvořák

Konec spekulacím, tvůrci nových Hvězdných válek, které půjdou do kin v prosinci 2015, oznámili definitivní obsazení - kromě nováčků se vrátí veteráni Harrison Ford, Carrie Fisherová, Mark Hamill a Peter Mayhew.

Foto: Profimedia.cz

Mark Hamill, Carrie Fisherová a Harrison Ford v původních Hvězdných válkách

Článek

Z nových herců mají role jisté Adam Driver, Oscar Isaac, Daisy Ridley, John Boyega, Domhnall Gleeson, Max von Sydow a Andy Serkis.

Foto: Profimedia.cz

John Boyega

Foto: Profimedia.cz

Adam Driver

Foto: Profimedia.cz

Andy Serkis

Foto: Profimedia.cz

Domhnall Gleeson

Foto: Profimedia.cz

Oscar Isaac je zpěvák i herec.

„Jsme nadšeni, že konečně můžeme sdělit veřejnosti obsazení filmu Star Wars: Episode VII,“ napsal režisér J. J. Abrams na oficiálních stránkách filmu. „Je vzrušující a surreálné, když vidím původní herce a brilantní nové umělce, jak se spojí, aby to zase jednou oživili. Začneme natáčet za pár týdnů a každý se snaží dělat to co nejlépe, aby mohli být fandové hrdí.“

Foto: Profimedia.cz

Noví herci pro Hvězdné války (zleva nahoře: Andy Serkis, Adam Driver a John Boyega, dole Oscar Isaac, Domhnall Gleeson a Max von Sydow)

Abrams tím ukončil měsíce spekulací mezi fanoušky a očekávání, jež vyvolaly otevřené herecké konkurzy v Americe a v Anglii. Ty jsou však mnohými považovány jen za propagační tah, protože neznámý amatér stejně nemá šanci dostat velkou roli v podobném komerčním velkorozpočtovém spektáklu.

Foto: Profimedia.cz

Mark Hamill v původních Hvězdných válkách

Scénář napsali J. J. Abrams s Lawrencem Kasdanem, autorem první verze byl Michael Arndt.

Reklama

Výběr článků

Načítám