Hlavní obsah

Nové knihy: Prouza, Adler Olsen, Stimsonová a další

Právo, František Cinger

Nabídku novinek zahajuje současný román Petra Prouzy. Pokračuje politickým thrillerem Dána Jussiho Adlera-Olsena i příjemným čtením nejen pro ženy od britských autorek Tess Stimsonové a Katie Priceové. A jako prémie další komiksový příběh nesmrtelného Supermana.

Článek

Petr Prouza:

Psychiatr

Nové knihy

Společenský román a zároveň parodie vypráví o lidech se zvláštními duševními poruchami i o sympatickém primáři Rokytovi, který celý svůj profesionální a osobní život strávil v Psychiatrické léčebně Vernéřovice. Nyní ji musí i se svými pacienty urychleně vyklidit.

Šul a Švarc, 224 stran, 316 Kč

Jussi Adler-Olsen:

Washingtonský dekret

Nové knihy

Politický thriller od autora severských kriminálních bestsellerů. Demokratický guvernér Bruce Jansen právě s velkým náskokem vyhrál americké prezidentské volby. Oslavu vítězství však naruší atentát, při němž umírá jeho manželka. Kdo stojí v pozadí tragédie?

Host, přeložila Magdalena Jírková, 616 stran, 369 Kč

Tess Stimsonová:

Hra na lež

Nové knihy

Domino, přeložila Klára Šumová, 296 stran, 269 Kč, e-kniha 139 Kč

Katie Priceová:

Návrat ke slávě

Nové knihy

Britská zpěvačka Eden Haywoodová hraje nebezpečnou hru. Bude její comeback úspěšný, nebo spadne do ještě větší propasti? Záhadou je samozřejmě muž. Ale který je ten pravý? Román s erotickým nábojem od autorky, která se proslavila jako modelka se jménem Jordan.

BB art, přeložila Jana Kordíková, 272 stran, 299 Kč

Laurell K. Hamiltonová:

Svádění luny

Nové knihy

Třetí díl temné fantasy série o Meredith Gentryové, která je soukromé očko a zároveň následnice trůnu v Říši kouzel. Ale teď jí ti, kteří jsou jí nejblíž, našeptávají, že se v ní skrývá mnohem víc. Probudila totiž sílu, která dřímala tisíce let. Problém je, že netuší proč.

Epocha, přeložila Dominika Moulíková, 352 stran, 299 Kč

Samantha Shannonová:

Kostičas

Nové knihy

Příběh začíná v roce 2059. Devatenáctiletá Paige Mahoneyová žije v represivním režimu Scion, kde páchá velezradu už jen tím, že dýchá. Jednoho dne se její život změní. Je unesena a převezena do někdejšího Oxfordu, města, které před dvěma sty lety zmizelo z map.

Host, přeložila Lenka Kapsová, 480 stran, 329 Kč

Benjamin Kuras:

Bláhové snění o světě bez padouchů

Nové knihy

Autor knihy Jak přežít padouchy přemýšlí o trvalém napětí mezi utopickou vírou a praktickou racionalitou, které je na jedné straně hnací silou civilizační tvořivosti a na straně druhé zdrojem hromadné vražednosti ve jménu těžko uskutečnitelných „vyšších principů“.

Eminent, 213 stran, 249 Kč

Keith Giffen, Dan Jurgens, Jesús Merino:

Superman 2: Tajnosti a lži

Nové knihy

Největší z ochránců Země je na ní cizincem. Bojuje za prosazení řádu a spravedlnosti, ale chaos a krutost jsou k němu přitahovány jako můry k plameni. Poslední syn Kryptonu se ocitá pod neustávajícím náporem útoků mocných a záhadných nepřátel.

BB art, přeložil Martin D. Antonín, 176 stran, 399 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám