Hlavní obsah

Film Rychle a zběsile 7 točí po smrti Paula Walkera dál

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká produkční společnost Universal Studios v pondělí obnovila natáčení akčního filmu Rychle a zběsile 7. Stalo se tak po čtyřměsíční přestávce, kterou si vynutilo tragické úmrtí herce Paula Walkera, jenž ve filmu ztvárnil jednu z hlavních rolí – Briana O’Connera. Napsal to server Hollywood Reporter.

Foto: ČTK

Paul Walker, který ztvárňoval jednu z hlavních rolí.

Článek

Znovuzahájení realizace potvrdil i režisér James Wan, jenž prostřednictvím služby Instagram zveřejnil fotografii z natáčení. „První den obnoveného filmování,“ uvedl režisér v popisce pod snímkem.

Natáčení sedmého Rychle a zběsile pokračuje s upraveným scénářem. Walker stihl před svou smrtí natočit přibližně polovinu potřebných záběrů. Chybějící scény mají filmaři realizovat s jeho dvojníky a mají také použít mnoha triků. Zástupci společnosti Universal si prý přáli, aby tvůrci snímku postavu bývalého policisty nechali raději odejít do důchodu, než by ji měli nechat umřít ve filmu.

Snímek Rychle a zběsile 7 by měl do amerických kin dorazit 10. dubna 2015.

Foto: Profimedia.cz

Vin Diesel během natáčení sedmého filmu Rychle a zběsile

Paul Walker skonal 30. listopadu loňského roku. V odpoledních hodinách on a jeho známý Roger Rodas odjeli z akce pořádané Walkerovou nadací Reach Out Worldwide.

Krátce poté Rodas ztratil kontrolu nad svým vozem Porsche a ve městě Valencia v Kalifornii narazil do stromu. Největší podíl na nehodě měla podle policie vysoká rychlost vozu.

Reklama

Výběr článků

Načítám