Hlavní obsah

Hugh Laurie letos zahraje v Brně a v Bratislavě

Novinky, Stanislav Dvořák

Jedinou českou zastávku (brněnská Kajot Aréna 22. července) má letošní turné herce a muzikanta Hugha Laurieho, který se proslavil jako televizní Dr. House. Jeho velkou láskou je blues a to taky v Brně předvede.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hugh Laurie vystoupil loni v Praze.

Článek

Laurie už se jako bluesman v roce 2013 s úspěchem představil v Praze, letos má kromě Brna v plánu ještě Bratislavu 21. července.

Když loni vydal desku Didn't It Rain, kritika nešetřila chválou. Tato precizní retro nahrávka znovu upozornila na věčnou životnost blues a staršího R, pokud se dělá s láskou a se znalostí věci.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Herec Hugh Laurie vystoupil v pátek se svou bluesovou kapelou v Kongresovém centru.

Hugh Laurie se na něm chopil piana a kytary za doprovodu báječného Copper Bottom Bandu (Jay Bellerose, Kevin Breit, Vincent Henry, Greg Leisz, Robby Marshall, David Piltch, Patrick Warren). Jako hosty si pozval famózní zpěvačku Gaby Morenovou, Jeana McClaina a bluesovou legendu Taj Mahala.

Na koncertě v Brně se z tohoto týmu představí David Piltch (basa), Vincent Henry (trubky) a zpěváci Jean McClain a Gaby Morenová, slíbili pořadatelé.

Vstupenky na jediný koncert Hugha Laurieho v České republice v brněnské Kajot Aréně jsou v předprodeji v síti Ticket Art od 590 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám