Hlavní obsah

Nosila Pradu, ale teď kosí s Cruisem mimozemšťany

Novinky, Stanislav Dvořák

Na hraně zítřka, americká akční střílečka ve sci-fi obalu, vstoupí do našich kin 5. června. Na internet se ale již nyní dostal trailer s tentokrát zcela nemódní Emily Bluntovou z filmu Ďábel nosí Pradu a s Tomem Cruisem.

Upoutávka na film Na hraně zítřkaVideo: Warner Bros. CZ

 
Článek

V blízké budoucnosti napadnou Zemi odporní Mimikové, mimozemšťané, kteří vypadají jako velký hmyz. Města se bortí v sutiny a milióny lidí umírají, armáda není schopna je porazit – jsou rychlí a chytří, navíc vždy o krok napřed, protože komunikují telepaticky.

Všechny země spojí své síly k poslednímu zoufalému útoku proti mimozemským hordám. Podplukovník Bill Cage (Cruise), který se nikdy nezúčastnil ani jediné bitvy, je náhle degradován a poté je bez přípravy a s mizernou výzbrojí nasazen do téměř sebevražedné akce. Cage je během několika minut zabit, ale před svou smrtí se mu podaří zabít Alphu. Jakýmsi zázrakem opět ožívá na začátku stejného proklatého dne a musí znovu a znovu bojovat. Dostane se do časové smyčky.

V každé nové reinkarnaci je Cage otrlejší, zkušenější a mazanější a v boji proti Mimikům dokáže své rozvíjející se schopnosti lépe využívat. V boji mu po boku stojí i příslušnice zvláštních jednotek Rita Vrataski (Bluntová), která tentokrát oblékla místo kostýmků kyberoblek a pustoší řady Mimiků v této letní pop-cornovce.

Jednatřicetiletá britská herečka je známá z filmů Ďábel nosí Pradu, Soukromá válka pana Wilsona, Královna Viktorie, Správci osudu či Looper.

Reklama

Výběr článků

Načítám