Hlavní obsah

Nová DVD: Nejvyšší nabídka, Hunger Games: Vražedná pomsta, Andy Summers - Autobiografie a Ptačí úlet

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod dramatem Nejvyšší nabídka jsou podepsáni italský režisér Guiseppe Tornatore (Bio Ráj) a legendární hudební skladatel Enni Morricone. Druhé dobrodružství ze ságy Hunger Games má podtitul Vražedná pomsta. Dokument o životě kytaristy se jmenuje Andy Summers – Autobiografie. Ptačí úlet je animovaný příběh odvážných krocanů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 13. týden

Článek

Nejvyšší nabídka

Nová DVD

Virgil Oldman je uznávaný znalec výtvarného umění a starožitností. Nikdy se však nedokázal sblížit s jiným člověkem a v životě se nezamiloval do žádné ženy. Jeho okolí jej považuje za výstředního génia. Jeho jedinou vášní je tajná sbírka ženských portrétů všech uměleckých stylů a období. Až v den jeho šedesátých třetích narozenin přijde nečekaný telefonát...

Nejvyšší nabídka, Itálie 2013, drama/romantický, 125 min., režie: Giuseppe Tornatore, hrají: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Donald Sutherland, Sylvia Hoeksová a další.

Hunger Games: Vražedná pomsta

Nová DVD

Jennifer Lawrenceová se vrací jako Katniss Everdeen. Po šokujícím vítězství v Hunger Games se vrací domů, ale brzy musí ona i Peeta své rodiny znovu opustit a vydávají se na okružní jízdu. Na konci turné prezident Snow vyhlásí přípravy na 75. hry, které rozhodnou o budoucnosti celého Panemu.

Hunger Games: Vražedná pomsta, USA 2013, akční/ sci-fi/ thriller, režie: Francis Lawrence, hrají: Jennifer Lawrenceová, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banksová, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman a další.

Andy Summers - Autobiografie

Nová DVD

Dokument, natočený podle vzpomínek brilantního kytaristy Andrew „Andyho“ Jamese Summerse, mapuje Summersův život od mládí až po jeho současné dny, osudové setkání s bubeníkem Stewartem Copelandem a především období nadvlády skupiny The Police. Film přináší rozhovory i záběry ze světového turné skupiny The Police v roce 2007.

Andy Summers – Autobiografie, USA 2012, dokument, režie: Andy Grieve, Lauren Lazin, hrají: Andy Summers, Sting, Stewart Copeland

Ptačí úlet

Nová DVD

Příběh dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán jak vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dne díkůvzdání jednou provždy!

Ptačí úlet, USA 2013, animovaný, 87 min., režie: Jimmy Hayward, v českém znění: Martin Dejdar, Karel Heřmánek a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám