Hlavní obsah

Ostrava v plamenech má W. A. S. P.

Právo, Jaroslav Špulák

Ostrava nachystala pro hudební příznivce nový festival. V sobotu 2. srpna se v tamní Dolní oblasti Vítkovice uskuteční akce nazvaná Ostrava v plamenech. Představí nejenom zajímavé rockové kapely od nás, ale i dvě hvězdy světové scény.

Foto: archív pořadatele

Hlavní hvězdou festivalu bude skupina W. A. S. P.

Článek

Tou největší bude legendární americká formace W. A. S. P. Heavymetalová úderka z Los Angeles je na scéně už od roku 1982 a na svém kontě má čtrnáct studiových alb. To zatím poslední se jmenuje Babylon a vyšlo v roce 2009.

Další zahraniční akvizicí festivalu bude finská skupina Sonata Arctica. Devatenáct roků existující powermetalové těleso sahá ve své tvorbě až k vlivům symfonického metalu. Na svém kontě má osm studiových alb, to aktuální se jmenuje Pariah’s Child a vychází v těchto dnech.

Tuzemskou rockovou scénu budou v Ostravě reprezentovat kapely Doga, Citron, Kreyson, Dymytry a Legendy se vrací.

Ve spolupráci s hotelem Park Inn připravili pořadatelé pro návštěvníky akce možnost zakoupení balíčku pro dvě osoby. Obsahuje dvě vstupenky na koncert a ubytování ze soboty na neděli v uvedeném hotelu. Jeho cena je 2390 Kč, je omezená počtem pokojů a platí do konce letošního dubna.

Do konce stejného měsíce stojí vstupenka na festival Ostrava v plamenech 690 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám