Hlavní obsah

Nové Hvězdné války budou točit v květnu u Londýna

Novinky, Stanislav Dvořák

Film Star Wars: Episode VII se bude natáčet v Pinewood Studios u Londýna v květnu, informovala BBC. Společnosti Disney a Lucasfilm potvrdily, že se odehrává třicet let po událostech z Epizody 6 - Návratu Jediho.

Foto: Profimedia.cz

Režisér J. J. Abrams

Článek

V tiskovém prohlášení producenti uvedli, že tři nové tváře dostali hlavní role, ale setkáme se i s některými známými z minulosti. Film, který režíruje J. J. Abrams, by měl být v kinech na Vánoce 2015.

Kolují zvěsti, že se v menších rolích objeví trojice veteránů Hvězdných válek Mark Hamill, Harrison Ford a Carrie Fisherová. Podle zjištění listu The Hollywood Reporter se role hlavního záporáka ujme mladý americký herec Adam Driver, který si zatím zahrál v seriálech a ve filmech měl spíše vedlejší role (např. J. Edgar, Ptáče nebo nejnovější coenovské retro V nitru Llewyna Davise).

Loni koncem roku produkce překvapila velkými castingy na dvě role, které proběhly ve Velké Británii a Irsku, není ale jasné, zda na nich byl někdo vybrán. Epizoda VII bude už pátým filmem ze série Hvězdných válek, který se točí na britských ostrovech. Starší díly vznikaly ve studiích Elstree a Leavesden v Hertfordshiru.

Reklama

Výběr článků

Načítám