Hlavní obsah

Rolling Stones zrušili kvůli smrti Jaggerovy přítelkyně koncert

Perth

Skupina Rolling Stones zrušila svůj koncert v australském Perthu kvůli osobní tragédii svého frontmana Micka Jaggera. Jeho partnerku L´Wren Scottovou našli v pondělí mrtvou v jejím bytě v New Yorku a policie případ vyšetřuje jako sebevraždu.

Foto: Evan Agosti, ČTK/AP

Mick Jagger s L´Wren Scottovou, kterou našli v pondělí mrtvou v jejím bytě v New Yorku.

Článek

Pořadatel australského turné Rolling Stones v úterý oznámil, že plánovaný koncert v Perthu se ruší. Měl se konat ve středu a skupina jím měla zahájit turné po Austrálii a Novém Zélandu. Pořadatel Frontier Touring prostřednictvím Facebooku vyzval fanoušky, aby si zatím ponechali zakoupené vstupenky a vyčkali na další rozhodnutí.

Jagger a ostatní členové skupiny Ronnie Wood, Keith Richards a Charlie Watts do Perthu dorazili v pondělí soukromým letadlem a podle správy tamního letiště je stroj stále na letištní ploše.

Nikdy neprozradila svůj věk

Scottová, která nikdy neprozradila svůj věk, vyrostla v Utahu jako adoptivní dítě v rodině mormonů. V mládí odešla do Paříže a prosadila se tam jako modelka. Postupně se stala uznávanou módní návrhářkou a oblékala kromě jiného Michelle Obamovou, Oprah Winfreyovou, Nicole Kidmanovou nebo Madonnu.

Oběšená na šále

V bytě na Manhattanu našli Scottovou v pondělí dopoledne. Nezanechala dopis na rozloučenou, ale asi hodinu a půl před nalezením jejího těla v textové zprávě požádala svou asistentku, aby za ní přišla do bytu. Policie neshledala žádné známky kriminálního činu, žena se oběsila na klice od francouzského okna na šále. Jagger byl zprávou o její smrti zdrcen.

Reklama

Související články

Přítelkyně Micka Jaggera se oběsila

Ve věku 47 let v pondělí v New Yorku zemřela uznávaná módní návrhářka a přítelkyně rockera Micka Jaggera L’Wren Scottová. Její asistentka ji našla oběšenou...

Výběr článků

Načítám