Hlavní obsah

U2 chtějí nové album ještě tento rok

Právo, Jaroslav Špulák

Irská kapela U2 nezměnila plány a nové album chce vydat letos. Prostřednictvím svého mluvčího popřela víkendové informace amerického týdeníku Billboard, podle kterých odložila vydání své třinácté studiové desky až na rok 2015. Opřeny byly o tvrzení několika nejmenovaných zdrojů, oficiálně je však nikdo nepotvrdil.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák skupiny U2 Bono Vox

Článek

Mluvčí kapely pro britský deník The Guardian řekl, že skupina zatím nepotvrdila ani termíny turné, o jehož odložení se také spekulovalo.

„Album kapely U2 je naplánováno na tento rok. Muzikanti na něm pracují, ale koncertní turné zatím nepotvrdili,“ prohlásil. Skupina dosud neprozradila jméno novinky. V lednu však zveřejnila její pracovní název, který je 10 Reasons To Exist.

Album prý bude obsahovat i skladbu Invisible, ke které již natočila videoklip. Zpěvák Bono ale nedávno v rozhovoru pro list USA Today zdůraznil, že Invisible není jejich novým singlem. „Máme jinou skladbu, jejímž prostřednictvím představíme album. Toto je pouze upoutávka, která má lidem připomenout, že stále existujeme,“ uvedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám