Hlavní obsah

Nová DVD: Lásky čas, Byzantium a Prohnilá země

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scenárista a režisér Richard Curtis (Láska nebeská, Notting Hill) natočil sci-fi komedii Lásky čas. Upírský horor Byzantium zase respektovaný režisér Neil Jordan. Vychází také akční krimi Prohnilá země.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 8. týden

Článek

Lásky čas

Nová DVD

Timovi je jedenadvacet let, a tak se jeho táta rozhodne, že je čas mu prozradit rodové tajemství: všichni mužští členové se mohou vracet do minulosti, k událostem, které oni sami prožili. Tim se okamžitě rozhodne využít téhle dovednosti k tomu nejdůležitějšímu, co potřebuje: k holce jménem Mary. Jejich vztah je dokonalý, protože všechny nedokonalosti Tim pokaždé napraví. Ovšem ani s takovou schopností nemůžete život obehrávat donekonečna...

Lásky čas, VB 2013, sci-fi/ komedie, 123 min., režie: Richard Curtis, hrají: Domhnall Gleeson, Bill Nighy, Rachel McAdamsová a další.

Byzantium

Nová DVD

Dvě mladé ženy se v chátrajícím pobřežním letovisku pokoušejí sehnat peníze a ubytování. Clara si začne vydělávat jako prostitutka a brzy se setká s Noelem, který jim poskytne útočiště v opuštěném penziónu jménem Byzantium. Clara ho promění v dům neřesti. Mladší Eleanor najde spřízněnou duši ve Frankovi a prozradí mu své tajemství: ačkoli je jí 16 let, narodila se už v roce 1804 a k životu potřebuje pít lidskou krev.

Byzantium, Velká Británie/ USA /Irsko 2012, upírský horor, 118 min, režie: Neil Jordan, Hrají: Saoirse Ronanová, Gemma Artertonová, Sam Riley a další.

Prohnilá země

Nová DVD

Když policejní detektiv Bud Carter zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda, přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa, který má vše na svědomí.

Prohnilá země, USA 2014, akční/ krimi, 95 min., režie: Chris Brinker, hrají: Willem Dafoe, Matt Dillon, Tom Berenger, Amy Smartová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám