Hlavní obsah

Elis má videoklip s Martinem Chodúrem

Právo, Jaroslav Špulák

Mladá ostravská zpěvačka Elis, která na sebe už loni upozornila singlem Depressing Valentine a duetem s Markétou Konvičkovou Bye bye, má od konce loňského roku na trhu debutovou desku Shubidu. Aktuálně je na světě i nový videoklip k ní.

Foto: Petarda Production

Elis a Martin Chodúr při natáčení videoklipu

Článek

Titulní písnička z alba a videoklip nedávno zaznamenaly pozitivní ohlas v zahraničí. Není tedy divu, že talentovaná zpěvačka přichází s další aktivitou.

V těchto dnech představuje novou skladbu a videoklip Unfaithful Man. Písničku napsala jako duet pro sebe a Martina Chodúra, videoklip je animovaný.

O svém stylovém zaměření zpěvačka Právu řekla: „Když na to nahlížím jako zpěvačka, je pravda, že nejsem vyhraněná. Když se na to ale dívám jako skladatelka, vyhovuje mi multižánrovost. Byla jsem taková vždycky, fascinovaly mě různé styly a zůstat u jediného by mě nenaplňovalo. Lze to ale brát i tak, že se v tomto ohledu hledám. Je to vlastnost, která je lidem mého věku přirozená. Neustále měním barvu vlasů, neustále si přestavuju svůj pokoj, neustále poslouchám něco jiného. Teď třeba jazz.“

Nový videoklip je ke zhlédnutí zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám