Hlavní obsah

Rychle a zběsile 7 se po Walkerově smrti opět začíná natáčet

Novinky, Stanislav Dvořák

Film Rychle a zběsile 7 se znovu začíná natáčet, informoval server IMDB. Poté, co v listopadu zemřel herec Paul Walker, byl jeho osud nejistý.

Foto: Profimedia.cz

Paul Walker

Článek

Podle informací serveru byly dokončeny změny ve scénáři a posunulo se datum premiéry. Nyní je čas znovu zahájit natáčení. Začátkem dubna vyjíždí štáb do americké Atlanty, kde bude natáčet asi šest až osm týdnů.

Režisér James Wan musí vše stihnout tak, aby film mohl jít do kin v dubnu 2015. Postava, kterou hrál Paul Walker, nebude zabita, jak někteří spekulovali, ale odejde do „důchodu”.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Místo nehody Paula Walkera

Walker zemřel loni v listopadu v Kalifornii při autonehodě, kterou nezpůsobil. Za volantem červeného porsche totiž seděl jeho kamarád, finanční poradce Roger Rodas. Sedmý díl z akční série měl jít do kin v červenci, příběh se odehrává v prostředí napínavých automobilových honiček a Walker hrál bývalého policistu, řidiče Briana O'Connera.

Herec se dostal k filmování v útlém věku, objevoval se v reklamách a v roce 1987 si  zahrál postavu profesora Benneta ve snímku Příšera z šatníku, poté například také v televizním seriálu Throb. Zanechal po sobě 15letou dceru Meadow.

Reklama

Výběr článků

Načítám